Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (4.66 secunde)
Presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Municipiul Mangalia, Ion Sapartoc, este de parere ca actuala lege era foarte necesara pentru clarificarea unor aspecte legate de functionarea asociatiilor:
In cel mai scurt timp, Piata Saturn, de pe strada Rozelor din Mangalia, va fi redeschisa publicului larg.
Cozi interminabile, functionari platiti din banul public foarte "scarbiti" de deranjul pe care li-l faci atunci cand le adresezi chiar si o banala intrebare, la care se adauga si un drum istovitor, de cel putin trei ore, acesta este sacrificiul facut de locuitorii Mangalia atunci cand apeleaza la Casa de Pensii Constanta.
Guvernul a aprobat alocarea sumei de 2,788 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de producere a energiei termice prin utilizarea surselor de energie termica regenerabila in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Mangalia.
Pentru ca locuitorii municipiului Mangalia platesc sume prea mari la intretinere, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a decis sa solicite un audit extern la SC Rominservices Therm SA, unicul producator si furnizor de energie termica din Mangalia.
Primaria municipiului Mangalia, la initiativa edilului Claudiu Tusac (foto), a invitat, ieri, agentii economici din sudul litoralului la discutii despre revigorarea turismului.
In municipiul Mangalia au demarat, de la inceputul lunii mai a. ... Din acest motiv, primarul municipiului Mangalia face un apel spre populatie:
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Redeschiderea Hergheliei Mangalia, prilej de a atrage noi categorii de turisti Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism(ANT), Razvan Filipescu, a participat la evenimentul hipic organizat cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia catre publicul larg.
Agentia de Cooperare si Coordonare Turca (TIKA) a dotat Sectia de Oftalmologie a Spitalului Municipal din Mangalia cu echipament medical de ultima generatie, in valoare de 30.000 de euro.
Nu intotdeauna, sau mai bine zis nu neaparat la malul marii, putin mai la stanga sau la dreapta de municipiul Mangalia. La fel de scurte, ca picioarele celor care s-au "obosit” sa faca un asa-zis control la Politia Mangalia, sunt aducerile aminte ale unor anumite organe de ordine.
De exemplu la Mangalia, acolo unde candidatul PSD nu parea sa aiba sanse, s-a petrecut "minunea". ... Se poate spune, deci, ca Mangalia a votat pentru Mazare? ... "Votam cu Mazare", ar fi zis oamenii din Mangalia.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate.
Doina Barbura, seful Biroului APIA Mangalia, ne-a declarat ca si in cursul zilei de astazi producatorii arondati filialei locale, care nu au solicitat inca acest ajutor, se mai pot adresa institutiei pe care o conduce si in cursul zilei de astazi.
Consiliile locale si consiliile judetene se aleg pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
google-analytics.com